dimarts, 11 de gener del 2011

L'ombra dels Beatles a la meva maleta de cançons

L'ombra dels Beatles a la meva maleta de cançons
Litus
El cantautor terrassenc Litus ens proposa un viatge per les diverses etapes creatives dels Beatles i la seva influència en la música pop-rock del segle XXI. Des dels inicis, amb Love me do , fins a Let it be , el concert ens mostra la bellesa d'una música que va canviar el món.
Sentirem versions dels Beatles intercalades amb composicions pròpies del cantautor que no s'escapen d'aquesta influència musical, tot demostrant l'herència dels quatre músics de Liverpool en la seva maleta de cançons.
En Litus ha format part de diverses bandes de pop , rock , jazz , blues i soul , i ha enregistrat diferents discs amb el grup Mutis i en solitari. Ha treballat per a altres artistes com a compositor i també com a membre de bandes com la de Paul Carrack en la seva gira per l'Estat espanyol. Ha obtingut dues candidatures als Premis Goya 2008-2009 en les categories de millor cançó i millor música original per la participació en la pel·lícula Carlitos y el campo de los sueños (Globomedia, 2008). Al 2010 reapareix amb el seu últim disc en català Maleta de pedres, un repertori de temes que ha anat recopilant tots aquests anys.
Músics: Litus (veu, piano i guitarra acústica), Jordi Belza (veu, baix i guitarra espanyola) i Joan Eloi Vila (guitarra elèctrica)